Super helppoja ja nopeita grillivartaita. Kanan palaset kääritään pekoniin ja yhdistetään kauden kasviksiin! Mausteena toimii chilirouhe ja rosmariini :) Nami että on hyviä! :)
10-15 pekoni viipaleita
1 pieni kesäkurpitsa
1 pieni punainen paprika
Edam juustoa tai cheddaria kuutioina
Kirsikkatomaatteja
Rosmariini
Chili
Suola
Pippuri
4 annosta:
Leikkaa kananrintafileet kuutioksi. Leikkaa myös kesäkurpitsa ja paprika kuutioiksi.
Kääri kanapalat ja juustot pekoniin.
Ota pitkiä tikkuja ja kasaa vartaat (Kana, vihannes, juusto, vihannes, jne).
Laita kirsikkatomaatit reunoihin.
Mausta suolalla, pippurilla, chilillä ja rosmariinilla.
Paista grillillä tai aaltopannulla muutama minuutti.
Varmista aina että kana kypsyy sisältäkin kunnolla.
Tarjoile kylmän salaatin kera.
Kommentit
Lähetä kommentti