Herkullisia, värikkäitä ja pirteitä pikku kakku tikkareita! Tämä resepti on Americasta kotosin. Helppo tehdä mutta vähän vaikeita kasata. Ei tarvii muuta ku kakkupohjan jämät, muffinseja tai tuoretta kakkupohjaa, hilloa ja valkosuklaata! Nam!
Voi käyttää tämän kakun reseptin mutta puolita annokset.
100g marmelaadia (appelsiini, mansikkaa), pähkinä tai pistaasikreemiä
500g valkosuklaata
Elintarvikeväriä (oman mielen mukaan)
Nonparellejä
CakePops tikkuja
Murskaa kakkupohja ja lisää marmelaadi tai kreemi. Sekoita kunnolla käsin niin että muodostuu iso pallo joka ei jää kiinni käsiin. Muotoile pieniä palloja ja upota tikku jokaiseen. Paina tiivisti ja varmista ettei pallo valu tikusta. Laita pakastimeen noin 2 tuntia.
Sulata suklaa ja lisää haluatessa valitsemasi elintarvikeväriä. Sekoita kunnolla ja upota pallerot suklaan sisälle. Koristele nonparelleillä hyvin nopeasti ettei suklaa kerkee jo kovettua. Säilytä jääkaapissa.
Kommentit
Lähetä kommentti