Tätä salaattia söin aina kesällä kun ei tehnyt mieli mitään raskasta mutta halusin silti paljon makua.
Yhdistin kauden grillatut kasvikset raikkaan salaattiin. Tuoksu on ihana sitruunamehun ja balsamicon ansiosta jotka tuovat vahvaa makua mutta ei ollenkaan kaloreita!
Salaattiin voi lisätä iso pallo tuoretta mozzarellaa tai miksipäs ei grillattua halloumia tai fetaa! :)
Sovittamalla tai poistamalla juuston vaikka tofuun saat upean vegaanisen salaatin!
Sopii loistavasti lounaaksi kuten illalliseksi!
Yhdistin kauden grillatut kasvikset raikkaan salaattiin. Tuoksu on ihana sitruunamehun ja balsamicon ansiosta jotka tuovat vahvaa makua mutta ei ollenkaan kaloreita!
Salaattiin voi lisätä iso pallo tuoretta mozzarellaa tai miksipäs ei grillattua halloumia tai fetaa! :)
Sovittamalla tai poistamalla juuston vaikka tofuun saat upean vegaanisen salaatin!
Sopii loistavasti lounaaksi kuten illalliseksi!
1 jäävuorisalaatti
1 punasalaatti
50g rucolaa
tai
1 pussi salaattimixia
-
1 punainen tai keltainen (tai molemmat) paprika
1 kesäkurpitsa
1 munakoiso
1 fenkooli
Kirsikka tomaatteja
2-3 herkkusientä
Tuore iso mozzarella. (1 x hlö)
Salaattipähkinä Mix (Pähkinää, auringonkukan ja kurpitsan siemeniä)
Suolaa
Pippuria
-
Oliiviöljyä
Ripaus Balsamico Etikkaa
Tuoretta sitruunamehua (1 sitruuna)
4 annosta:
Leikkaa palaoiksi kasvikset ja mausta suolalla, pippurilla ja öljyllä.
Grillaa muutaman minuutin tai paista uunissa noin 30min 170'.
Leikkaa salaatit ja siirrä kulhoon.
Lisää grillatut kasvikset ja pähkinät.
Mausta salaatti oliiviöljyllä ja sitruunamehulla.
Ripottele lopuksi vähän Balsamico-etikkaa päälle.
Aseta päällimmäiseksi haluamasi juusto!
Oikea kesäherkku!
Kommentit
Lähetä kommentti