TÄYTETYT UUNIPAPRIKAT




Oikein helppo ja herkullinen uuniruoka!! Kaunista katseltavaa!!

4 punaista paprikaa ( tai eri värisiä)
600g naudan jauhelihaa
1 sipuli
Persiljaa
Parmesaania
Raastettua edam juustoa tai mozzarellaa
Korppujauhoja
Suolaa
Pippuria

4:lle

Valitse semmoset paprikat jolla on suora pohja, niin että pysyvät pystyssä.
Leikkaa yläpuoli pois, hattua varten, noin 3cm. Jätä vihreä osa koristeeksi jos tahdot.

Sekoita kulhossa jauheliha, pilkottu sipuli, 1 rkl parmesaania, persilja, suola ja pippuri.

Täytä paprikat lihalla, noin 0,5 cm reunasta.

Ripottele päälle korppujauhoja, parmesaani ja raastettu juusto.

Laita jokaiseen päälle oma hattu ja aseta öljyttyyn uunivuokaan.

Ripottele vielä vähän suolaa kaiken päälle.

Paista uunissa 200 astetta noin 40-50min.


Kommentit