Jäikö keitettyjä perunoita yli? Vai tekeekö vaan mieli jotain erilaista lisuketta joka ei ole vaan pottua, ranskalaisia tai salaattia? Tässä hyvä vinkki miten hyödyntää keitetyt perunat.
Jos käytät tuoreita annos onnistuu loistavasti kuitenkin mutta tarvitset vaan 10 minuuttia lisä-aikaa.
Se joka tekee tästä lisukkeesta erilaiseksi on korppujauho ja seesaminsiemenet jotka antavat potuille rapeutta ja ihanaa paahteista makua! Kokeile!
1 kg perunoita
1 dl korppujauhoja
1 rkl seesaminsiemeniä (mustia ja vaaleita)
Tinjamia
Rosmariiniä
Persiljaa
Chiliä rouhittuna
Suolaa
Pippuria
-
Nokare voita
4 annosta:
Putsaa ja pilko perunat.
Paista perunat pannulla kannen alla oliiviöljyllä noin 10-15min yrteillä, suolalla ja pippurilla. Tarvittaessa lisää 1 kauhallinen vettä.
Kun perunat on pehmeät ja kypsät lisää joukkoon nokare voita, korppujauhot ja sesamsiemenet.
Paista kunnes perunoista on tullut rapeita ja hienon ruskeita.
Tarjoile lämpimänä.
Kommentit
Lähetä kommentti