TERASSIKAUSI ALKAA BRYGGERIN SAVUVEHNÄOLUELLA! :D

Aijaijaiajiaj!! 

Kevät näyttää tulevan aika nopeasti ja pystyy jo nauttia aurinkoisista hetkistä terassilla.
Viime lauantaina oli tarkoitus vaan seikkailla ulkona ja kaupoissa mutta hyvä sää vei meidät Bryggerin terassille. 

Lämpöinen aurinko oli silloin parhaimmillaan. Vehnäolutta teki mieli niin päädyttiin maistamaan uutta Bryggerin omaa Savuvehnäolutta 5,3% hanasta. 

Savuisuutta en kovin paljon maistanut mutta hyvin paksua, pehmeää ja raikasta olutta olikin! Sehän just teki siitä kunnon kesäolutta. Väriltään ihanan samean kuparinen ja kaunis vaahto. Tuoksu oli mieto, savuisuutta todella vähän.

Otettiin seuraksi vähän purtavaa. Bretzel ja sitten ranskiksia. Bryggerin ranskikset ovat suurta herkkua, sillä muistuttavat kovin paljon kunnon Italialaisia ranskiksia :D
Olin hieman pettynyt: listältä ei löytyny heidän ihanaa oluessa muhinut hapankaalia :'( *vink vink tuokaa se takaisin*) 

Hauska hauveli piristi loppupäivän! Ensi kerralla Ugolino mukaan! <3Matka jatku sitten Suomenlinnaan missä oli jo aika kylmä. Tuuli on Suomenlinnan ärsyttävin asia! Kun ei voinut ulkona olla niin mentiin sitten maistamaan Suomenlinnan Panimon Tin Soldier Hard Cider. Ihanku omena täysmehua joisi. Maku oli aika pehmeä ja vahva joten ihan eri maailmaa mitä kaupan litkusiiderit. Maistui kyllä ihan omenalta, rakenneelta paksua ja tuoksukin makealta omenamehulta. Väri oli tumma, pronssinen. 

Silti kaipaan kunnon aitoa siideriä missä valmistuksessa ei käytetä tiivisteitä mutta ihan oikeita omenia. Eli kaikki alusta asti! Hyvää silti oli!Eipä muuta kuin lisää terassikelejä ja odotellessa suunnataan ensi lauantaina Helsingin Kalaravintoloihin maistelemaan vähän maailman pienpanimotuotoksia. Suuntana Leijuva Lahna ja ehdottomasti tuoppiin harvinainen Tre Fontane trappist tyylistä olutta Italiasta!! Ainutlaatuinen! :)


Kommentit