Ruoka.fi on laittanut pystyyn pienen kilpailun. Tuunaa Piirakka! Pohjana on tosiaan Moilas uudistunut gluteeniton riisipiirakka!
Voit käydä äänestämässä Ugolinon tuunatut riisipiirakat tästä sivustolta: http://ruoka.fi/moilas/aanesta-paras-tuunattu-moilas-piirakka-voita-100-euron-lahjakortti-ruokakauppaan
-
Oikein gourmet riisipiirakka. Tässä yhdistyy Brien vahva ja kreemimäinen maku, kesäinen parsa, rapeat saksanpähkinät ja herkullinen hunaaja. Nam!
5 kpl moilanen gluteniton riisipiirakka
Briejuustokreemi:
4 rkl Brie-juustoa
2 rkl creme fraiche
Suolaa
Mustaa pippuria
Päälle:
10-15 parsatankoa
Saksanpähkinää
Hunajaa (Itse käytin viskitynnyrissä kypsettyä hunajaa, joka sopii mainosti!)
5 annosta:
Sekoita kulhossa Brie-juusto creme fraichen kanssa oikein voimakkaasti, niin juuston rakenne hajoaa ja muuttuu kauniiksi kreemiksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Anna seoksen hetken levätä jääkaapissa.
Paista sillä aikaa pannulla parsa, pienen voi nokareen kanssa, tippa sitruunaa, suolaa ja pippuria.
Paista uunissa piirakat ohjeiden mukaan.
Aseta piirakoiden päälle Brie-juustokreemi ja parsa.
Ripottele pälle saksanpähkinän paloja.
Viimestele hunajalla.
Kommentit
Lähetä kommentti