LÄMMIN PARSA-CHEDDARSALAATTI


Lämmin parsa-cheddar salaatti toimii mainosti kanan, lihan tai kalan lisukkeeksi mutta voihan sitä syödä itsenäänkin! :) Tässä yhdistyy raikas sitruuna, kesäinen parsa, maukas silmusalaatti ja oikein hyvää kypsytetty cheddaria! :) Annos on kaunis, värikäs ja todella helppo valmistaa! :)

1 pussi salaattisekoitusta 
Silmusalaattia (valitse oma lemppari. Minä olen koukussa kaikkiin)
Tuoretta tankoparsaa
Vintage Cheddaria (Jukolanjuusto)
1 sitruunan mehu
Oliiviöljyä
Suolaa
Pippuria

1 iso salaatti tai 4 lisukesalaattia: 

Paista tankoparsat pannulla 1 rkl oliiviöljyllä suolalla ja pippurilla.
Purista parsojen päälle sitruunamehua silloin tällöin paistaessaan.

Aseta lautaselle salaatti.

Päälle kauniisti lämpöiset tankoparsat.

Parsojen päälle silmusalaattia ja cheddar paloja.

Purista salaatin päälle sitruunamehua ja vähän laadukasta oliiviöljyä.

Nami! :)



Kommentit