MUNAKASRULLA SUORAAN AHJOSTA


Nyt on luvassa munakasrulla joka on tulinen kuin tuli ahjossa! Nimi tulee just käytetystä kastikkeesta, eli Poppamiehen Ahjo chilikastike joka on yksi heidän tulisin kastike.
Itse rakastan chiliä ja tulista ruokaa mutta tärkein asia on kuitenkin maku. Tulisuus ei saa makua peittää vaan sen pitää korostaa annoksen makua! :) 
Resepti on helppo mutta todellakin mausteinen. 

Ps. Lisäsin pikkaisen punasta elintarvikeväriä munakkaan, niin että sopii hyvin tuliseen teemaan! :P



Munakkaan:

8 kpl kananmunaa
2 rkl raastettua parmesaania 
Tuoretta persiljaa hienonnettuna
1/2 tl jauhettua valkosipulia
1/2 reilu tl Poppamiehen Ahjo kastiketta
Punaista elintarvikeväriä (ei ole pakollinne)
Suolaa
Mustapippuria

Täyte:

Pippurista kalkkunaa tai broileria siivuina
Fetaa
Rucolaa
Silmusalaattia
Ahjoa

4 annosta: 

Sekoita kulhossa keskenään kaikki yllä mainitut munakas aineet voimakkaasti.

Peitä uunipelti leivinpaperilla ja rasvaa pikkaisen öljyllä.

Kaada kananmunaseos suoraan leivinpaperin päälle ja paista uunissa 180 astetta noin 15 minuuttia.

Kun munakas on valmis ota se uunista pois ja peitä heti kelmulla.

Käännä pelti ylösalasin niin että munakas jää kelmun päälle.

Ota leivinpaperi pois.

Anna pienen hetken jäähtyä ja asettele leikkeleet.

Ripottele päälle feta ja salaatit.



Mausta vielä Ahjolla oman sietämyksen mukaan.

Kääri munakas kelmun avulla tiiviksi rullaksi niin että sauma jää alapuolelle.


Leikkaa hieman viistottain viipaleita ja nauti vaikka raikkaan salaatin kanssa! :)




Kommentit