NELJAN PIPPURIN POSSUNLEIKKEET


Paneroitu ruoka on minun suuri herkku. Tykkään keksiä joka kerta jotain uutta joka virkistää makua. Tällä kertaa lisäsin korppujauhoihin neljä erilaista pippuri rouhetta. Mausteinen mutta raikas leike sopii mainiosti salaatin kanssa tai vaan sellaisenaan!!


800g possun ulkofilettä leikattu ohueksi ja taputeltu
2 dl korppujauho
1 rkl raastettua parmesaania
1 tl punapippuria rouhittuna
1 tl mustapippuria rouhittuna
1 tl valkopippuria rouhittuna
1 tl viherpippuria rouhittuna
1 tl tinjamia
Ripaus valkosipulijhauhetta
Tuoretta persiljaa hienonnettuna
Suolaa
-
1 kananmuna
Voita paistamiseen

4 annosta:

Sekoita isossa lautasessa korppujauho, parmesaani, pippurit, yrtit ja suola.

Vatkaa kananmuna ja kasta oikein kunnolla kaikki possunleikkeet.

Käännä leikkeet huolella korppujauhoseoksessa.

Sulata voi pannulla ja paista kypsäksi muutama minuutti per puoli.


Nauti raikkaan salaatin tai uunijuureksien kanssa!!

Ps. Voit valmistaa leikkeet jo edellisenä päivänä ja säilyttää jääkaapissa.