PARSAKAALI PASTAKEITTO




Isovanhemmat valmistu hyvin usein tätä keittoa, sillä se on todella simppeli, lämpöinen, kevyt ja nopea. 
Lisäksi todella edullinen. 
Lapsena oli tapana käyttää kuuluvaa pennepastaa pillinä, josta juotiin lientä. :D 
Kivoja hölmöjä muistoja.
Keittoon siis kuuluu ainoastaan sipuli, parsakaali, pasta ja mausteita!
Sopii vegaaneille kuten kaikille muille! 

500g parsakaalia
200g pastaa (pennepastaa)
1 sipuli
1tl tomattipyreetä
1 valkosipuli kynsi
Ripaus rouhittua chiliä
Suolaa
Pippuria

4 annosta:

Leikkaa parsakaali pienempiin osiin.
Paista kattilassa öljyllä sipuli ja valkosipulikynsi.
Lisää parsakaalit kauhallisen veden kanssa ja anna hetken paistua.
Ota valkosipulikynsi pois ja lisää 2l vettä, tomattipyree, chili, suola ja pippuri.
Anna kiehua reilu tunti ja lisää pasta.
Jatka keittämistä vielä 8-10min.
Nauti heti lämpimänä!

Kommentit