Ihania ja suussasulavia mini joulupiparijuustokakkuja!!
Nämä suloiset leivokset koostuu murennetusta piparkakkupohjasta jossa pehmeä jouluinen juustokakkukuorrutus.
Päälle vähän tummaa kaakaojauhetta ja upea pieni jälkkäri on valmis!
Käytä perinteisiä keksimuotteja saadakseen kivoja kuvioita joita tarjoilla jouluaterian päätteeksi!
100g Joulupipareita
100g voita
-
2dl kuohukermaa
2dl tuorejuustoa
1rkl sokeria
1tl vaniljasokeria
Ripaus kanelia
Ripaus inkivääriä
3 rkl appelsiini mehua
3kpl liivatelehtiä
-
Kaakaojauhetta
Jauhettua neilikkaa
n. 10 leivosta:
Murskaa piparit jauhoksi.
Sulata voi ja kaada pipareiden sekaan. Sekoita kunnolla ja kaada uunipaperille uunipellin/vuoan päälle.
Muotoile tiivisti iso kakkupohja noin 1 cm paksu.
Anna jäähtyä kunnolla.
Vatkaa kermavaahto sokoreiden kanssa. Lisä tuorejuusto ja mausteet. Sekoita kunnolla.
Pehmennä liivatelehdet kylmässä vedessä noin 5 min.
Lämmitä appelsiinimehu ja sulata joukkoon liivatelehdet.
Anna hetken jäähtyä ja lisää kermavaahtoseokseen.
Sekoita kunnolla.
Kaada seos keksipohjan päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa muutaman tunnin.
Kun kakku on valmis, leikkaa piparimuotteilla pieniä kakkuja. Kastele muotteja lämpimässä vedessä joka kakun jälkeen.
Ravistele muottia jos tuntuu ettei irtoaa.
Asettele kauniisti ja ripottele kaakaota ja neilikkaa päälle!
Nam!
Kommentit
Lähetä kommentti