Ruoka.fi on laittanut pystyyn pienen kilpailun. Tuunaa Piirakka! Pohjana on tosiaan Moilas uudistunut gluteeniton riisipiirakka!
Voit käydä äänestämässä Ugolinon tuunatut riisipiirakat tästä sivustolta: http://ruoka.fi/moilas/aanesta-paras-tuunattu-moilas-piirakka-voita-100-euron-lahjakortti-ruokakauppaan
-
Sain inspiraation näihin piirakoihin Carbonara pastasta. Ei muuta kuin paaaaljon parmesaania muvavoin sekaan ja oikein rapsakkaa pekonia päälle. Lopputulos on herkullinen suolainen ja täyttävä riisipiirakka! :)
5 kpl moilanen gluteeniton riisipiirakka (pakaste)
Parmesaani munavoi:
2 kananmunaa
3rkl parmesaania
50g voita
1tl oliiviöljyä
Suolaa
Mustaa pippuria suoraan myllystä
Päälle:
4 siivua pekonia
Ripoteltua ruohosipulia antamaan väriä
5 annosta:
Valmista parmesaani munavoi.
Keitä kananmunat hyvin kypsäksi.
Anna hetken jäähtyä kylmässä vedessä ja ota kuoret pois.
Murskaa kananmuna haarukan avulla.
Lisää pehmeä voi, oliiviöljy, parmesaani, suola ja pippuri.
Sekoita ja murskaa vielä kaikki oikein kunnolla.
Maista parmesaani-munavoi niin voit vielä korjata parmesaanin maun niin että varmasti tulee esille lisäämällä lisää parmesaania.
Laita hetken jääkaappiin maustumaan.
Paista sillä aikaa kuumalla pannulla pekonisiivut oiken rapsakaksi.
Paista uunissa piirakat ohjeiden mukaan.
Kun piirakat ovat valmiita, aseta jokaiseen noin 1 rkl parmesaani-munavoita ja ripottele päälle murskattua pekonia.
Koristele pekonisiivulla ja ruohosipulilla.
Ripottele päälle vielä mustaa pipppuria ja lisää parmesaania, mielummin lastuina!
Nam!!
Kommentit
Lähetä kommentti