Ruoka.fi on laittanut pystyyn pienen kilpailun. Tuunaa Piirakka! Pohjana on tosiaan Moilas uudistunut gluteeniton riisipiirakka!
Voit käydä äänestämässä Ugolinon tuunatut riisipiirakat tästä sivustolta: http://ruoka.fi/moilas/aanesta-paras-tuunattu-moilas-piirakka-voita-100-euron-lahjakortti-ruokakauppaan
-
Riisipiirakat ovat yleensä suolaisia mutta maistuvat herkullisilta myös makeilla täytteillä. Mikä sit herkullisempaa kuin pirtsakkaat vadelmat, ihana nutella ja raikas minttu. Nami!
5 kpl moilanen gluteeniton riisipiirakka
1 rasia tuoreita vadelmia
1 purkki nutellaa
Mintunlehtiä
Tomusokeria
5 annosta:
Leikkaa tuoreet vadelmat pieneksi paloiksi ja laita ne uuniin kuivumaan noin 30min-1 tunti 60 asteessa.
Ovat valmiit kun kuivia ja rapsakoita
Paista sitten uunissa piirakat ohjeiden mukaan.
Aseta nyt jokaisen piirakan päälle 4-5 vadelmaa ja muutama tl nutellaa vadelmien sekä riisin pälle. Älä pihistele!
Ripottele päälle mintunlehdet ja kuivat vadelmat.
Korstele tomusokerilla.
Nami!
Kommentit
Lähetä kommentti