HERKUTTELIJAN JAUHELIHAPIHVIT


Samantyylistä reseptiä olen julkaissut ennenkin mutta tällä kertaa muokataan sitä pikkasen ja muutetaan se vielä herkullisemmaksi. Cheddar-Jalopeno täytteisiä jauhelihapihviä kääritty pekoniin! Nami!!!!

800g naudanjauhelihaa
1tl sipulijauhetta
Tuoretta persiljaa
Tuoretta ruohosipulia
Suolaa
Mustaa pippuria suoraan myllystä
-
8 pekonisiivua
Jalopenoa purkissa
Cheddarjuustoa (sulatejuusto tai vielä parempaa kypsää cheddaria suoraan juustotiskiltä)

8 pihviä:

Sekoita kulhossa käsin ja oikein kunnolla jauheliha, sipulijauhe, silputtu persilja, silputtu ruohosipuli, suola ja pippuri.

Muotoile 8 samankokoisia palloja.

Ota yksi pallo työtasole ja jakaa vielä kahteen. Litistä yksi osa käsillä ja aseta päälle juusto ja jalopenot. Peitä täyte toisella lihapalalla ja paina oikein voimakkaasti ja tiivisti jauhelihapihvi kiinni. Pidä huolta siitä että reunat ovat kadonneet ja täyte sisällä.

Tee sama prosessi kaikille pihville.

Kääri pihvit pekoniin ja paista grillillä tai kuumassa aaltopannulla muutaman minuutin molemmilta puolilta.
Laita pihvit pannulle kun se on tosi kuuma jo niin lihaan tulee lämmöstä kuori ja ei päästä nesteet häviämään.

Nauti salaatin tai ranskalaisten kanssa, tai miksi ei...tee kunnon hamppari! :)



Kommentit