Lapsena usein syötiin pihalla grillattuja vartaita. Olivat niin hyviä joka kerta. On olemassa niin monta erilaista täytettä ja panerointi tapoja mutta ajattelin nyt vaan jakaa teidän kanssa ihan perinteisen grillivartaan. Kannattaa kokeilla!! Kärtsätty juusto antaa niin täydellisen ja vahvan maun näille naudanlihakääryleille että nam nam nam!!!! Grilli kuumaksi!
Kääryleet:
600g naudan sisäfilettä tai 6 lehtipihviä
Edam juustoa
Kinkkua
Panerointiin:
2 dl korppujauhoja
1 rkl parmesaania
Tuoretta persiljaa
Suolaa
Pippuria
Rypsiöljyä
4 varrasta jossa 6 käärylettä:
Leikkaa naudan sisäfilee todella ohueksi pihviksi ja taputa lihanuijalla / tai käytä valmiita lehtipihviä.
Leikkaa lehtipihvi pitkulaisittain kahteen tai kolmeen osaan, riippuu miten isoja paloja ovat. Leikkaa niin että ovat noin 6cm leveitä ja ja 15cm pitkiä.
Aseta jokaisen lihapalan päälle juustosiivuja ja sen päälle kinkkua.
Kääri liha ja muotoile tiivis kääryle.
Aseta varrastikkuun ja jatka näin kunnes kaikki kääryleet ovat valmiita.
Kasta kaikki vartaat reilusti öljyyn.
Sekoita korppujaho, parmesaani, persilja, suola ja pippuri keskenään. Paneroi vartaat jokapuolelta. Tarkkuutta sivuilta.
Öljyä grillin ritilä muuten liha tarttuu kiinni.
Grillaa kypsäksi molempin puolin muutama minuutti. Anna juuston sulaa ja mustua hieman, se antaa täydellisen maun kääryleille.
Tarjoile raikkaan salaatin kanssa ja purista päälle raikasta sitruunamehua!!
-
Tämmöinen pieni kaveri tuli ikkunasta sisään. Viihtyi hetken parvekkeella peloissaan mutta vapautettiin takaisin luontoon ettei vaan satuta itseään. <3 Pieni söpö liito-orava :)
Kommentit
Lähetä kommentti