Mikä parempi pila kuin jauhelihapihviä ruoaksi jotka näyttävät normaalilta ulkopuolelta mutta sisältävät tulisen yllätyksen?? :D Meheviä ja herkullisia, sopivat tosiaan sämpylän väliin tai sellaisenaan. Panosta kunnon juustoon niin ei sulaa ja valuu pitkin! :) Nam!
800g naudanjauhelihaa
1 tl sipulijauhetta
1/2 tl valkosipulijauhetta
Tuoretta persiljaa hienonnettuna
Cheddar juustoa (Kunnon pala ja mielummin pitkään kypsytetty)
1/2 tl valkosipulijauhetta
Tuoretta persiljaa hienonnettuna
Cheddar juustoa (Kunnon pala ja mielummin pitkään kypsytetty)
Jalopeno viipaleita (Tulisuuden mukaan)
Mustapippuria
Suolaa
4 annosta:
Sekoita kulhossa jauheliha, sipuli-valkosipulijauhe, persilja, suola ja pippuri.
Puolita lihamassa kahteen osaan ja siitä vielä kahteen niin että yhteensä olisi 8 palleroa.
Paina lihapullat hampurilaispihvin muodoksi.
Ota 4 pihviä ja laita päälle puolet juustosta ja sitten oman maun mukaan jalopenot.
Peitä jalikset taas juustolla.
Puolita lihamassa kahteen osaan ja siitä vielä kahteen niin että yhteensä olisi 8 palleroa.
Paina lihapullat hampurilaispihvin muodoksi.
Ota 4 pihviä ja laita päälle puolet juustosta ja sitten oman maun mukaan jalopenot.
Peitä jalikset taas juustolla.
Kommentit
Lähetä kommentti