CORDON BLEU




Mitä herkullisempaa kuin ihania kanapalleroita jossa lämmin kinkku-juusto sydän! Alkuperäinen versio tulee Sveitsistä, eli kaikille tuttu sveitsinleike possulla. Kanaversio sai alkuunsa Ranskassa, jossa huippu Cordon Bleu kokkikoulu ja kokkikirja, josta nimi, keksi tämän variaation ja ehdotti sen jenkkeihin nioin 50 luvulla. Tässä teille helppo ja nopea Cordon Bleu:n resepti! Nam!

800g kananrintafilee
150g cheddar juustoa 
150g kinkkua
-
1 kananmuna
2dl korppujauhoa
1 rkl parmesaania
Tuoretta persiljaa
Suolaa
Pippuria 

4 annosta:

Leikkaa kananrintafileihin keskelle viilto, niin että muodostuu taksu.
Täytä tasku reilulla kinkulla ja juustolla. 
Käytä vaikka hammastikkuja taskun sulkemiseen.

Valmista panerointiseos korppujauhoilla, parmesaanilla, persiljalla, suolalla ja pippurilla.

Vatkaa kananmuna ja kasta siihen taskut huolellisesti.

Pyöritä kunnolla korppujauhoissa ja paista sitten pannulla rypsiöljyllä kannen alla reilut 5min.
Ota kansi pois ja jatka paistamista kunnes pinta on kaunis ruskea ja sisältä hyvin kypsä.

Tarjoile heti! Nam!