JOULUISET KANAPIHVIT

 

Joulu on jo ovella! Ihanat mausteet luovat heti maagisen tunnelman!! Ei vaan glögiin, kakkuihin ja pulliin mutta myös kanaan!! Kaiken kruunaa makea ja tahmainen tumma siirappi!
Tämä on avian ihana jouluinen arkiruoka!! :) 

800g kananrintafilettä
1 rkl parmesaaniraastetta
2 dl korppujauhoja
1 tl kanelia
1/2 tl neilikkaa jauhettuna
1 tl anista
1/2 tl fenkoolinsiemeniä
1 tl pomeranssia
Tuoretta persiljaa
Pikkaisen rosmariiniä
Hienoa mustapippuria
Suolaa
-
1 kananmuna
Tummaa siirappia
-
Tummaa siirappia tarjoiluun

4 annosta:

Sekoita syvässä lautasessa korppujauho, parmesaani, kaikki mausteet ja hienonnettu persilja.
Sekoita oikein kunnolla.

Leikkaa kananrintafileet ohueksi palaksi.

Vatkaa kananmuna 1 tl siirapilla ja upota seokseen kanapihvit.
Sekoita oikein kunnolla niin kananmuna tarttuu kunnolla jokapuoleen.

Paneroi kanapihvit jouluisella korppujauhoseoksella oikein huolella.

Paista pannulla siemenöljyllä tai voilla.
Huolehdi että pannussa on kunnolla rasvaa kun pnerointi imee kaiken nopeasti.

Paista noin 3-4min per puoli ja kääntele sillöin tällöin niin pinta ei ruskistu liikaa.



Tarjoile heti lämpimänä valuttamalla pikkasen tummaa siirappia päälle kastikkeeksi.

Lisukkeeksi sopii raikas salaatti tai jouluiset kermaperunat! :P

Hyvää Joulun odotusta!!!