SUOMI 100 HODARI


Nyt on joku hodarikausi menossa ja nyt ajattelin keksiä vähän erikoisen version. Ei perinteiset ketsupit, sipulit ja muut mutta aivan muuta. Kaikki ainekset ovat kotimaisia ja Suomalaisilta tuottajilta ja käsityöläisiltä! Kanahodari jossa tulisuus kohdallaan! :)


4  mini hodari sämpylää (Vaasan)
4 kpl mustapippuri kanamakkaroita (JyväBroiler)
1 sipuli (Suomalainen)
1 pkt Chili-Cheddaria (Jukolanjuusto)
Puolukkasurvosta
1/2 habaneroa (kasvatettu Suomessa. Muutama viljelija löytyy)

4 hodaria:

Valmista puolukkasurvos. Keitä 1 dl murskattuja kotimaisia tuoreita puolukoita 1 rkl sokerin ja hienonnetun habaneron kanssa kunnes seos on kiiltävä ja hillomainen.

Laita sipuli kuorineen uuniin ihan itsekseen noin 20 min kunnes alkaa kuivua ja rapistua.
Ota kuori pois ja viipaloi pehmeä sipuli.

Paista makkarat uunissa tai grillissä.

Lämmitä hodarileivät uunissa noin 5 min.

Avaa pikkuiset sämpylät ja laita 1 rkl puolukkasurvosta.
Lisää sitten vähän uunisipulia.

Aseta makkara ja päälle kunnon paksu siivu juustoa.

Sulata juusto päältä polttimella!

Nauti heti! :P