BLACK ANGUS GRILLIPIHVIT


Satuin käymään kotiseuduilla Food Expertillä, eli lihatukku ja lihakauppa Juvanmalmilla! 
Sieltä löytyy aina todella laadukasta lihaa ja hyvä valikoima. Tässä kauppareissulla ostin ribseja, possunkyljyksiä ja Black Angus jauhelihaa. Black Angus on siis Skotlantilainen lihakarjarotua joka on pidetty todella arvokkaana sen lihan laadun ja mureuden takia. Siitä sitten grillasin jättiäläisiä jauhelihapihviä jonka päälle sitten sulatin Jukolanjuuston Chilicheddaria! :)
Pihvistä tuli todella pehmeitä ja napakoita. Olisipa vaan ollut kunnon hiiligrilli...mutta parvekkeella ei voi >:[



800g Black Angus jauhelihaa
1/2 sipuli
Chiliä rouhittuna
Tuoretta persiljaa hienonnettuna
Suolaa
Paljon mustapippuria suoraan myllystä
-
Chilicheddaria

4 pihviä: 

Pilko sipuli todella pieneksi paloiksi. ja siirrä kulhoon.
Lisää jauheliha, persilja, chili, persilja, suola ja pippuri.
Työskentele käsillä ja muotoile 4 samankokoista pihviä.
Öljyää vähän grilliritilää ennen paistamista.
Paista grillillä muutaman minuutin per puoli kunnes liha irtoaa itsestään ritilästä.
Älä käännä väkisin sillä pihvi sitten repeää ja menee pilalle.
Kun pihvit ovat melkeen valmiita aseta päälle muutama ohut siivu chilicheddaria.
Peitä pihvit foliolla ja anna hetken muhia lämmös kunnes juusto sulaa hieman.
Tarjoile kauden grillattujen kasviksien kanssa!