KESÄISET PANEROIDUT KANANRINTAFILEET


Raikas sitrunainen, grillattu, paneroitu kesäinen kananrintafilee! 
Tämä annos sopii lämpimiin päiviin ja on todella kevyt ja helppo valmistaa. Kanan panerointiin on käytetty korppujauhojen lisäksi sitruunankuorta, mustapippuria ja persiljaa! 
Voi olla lisukkeena ison lehtisalattiin tai kauden vihanneksiin! 
Kaiken lisäksi tämä kana grillataan kunnon grillissä! 
Nami! 

800g kananrintafileitä
2 dl korppujauhoja
1 rkl raastettua parmesaania
1 sitruunan kuori
Tuoretta persiljaa hienonnettuna
Suolaa
Mustapippuria suoraan myllystä
Oliiviöljyä

Sitruunaöljy:

2 sitruunan mehu
2 valkosipulikynsiä 
Tuoretta persiljaa
1 dl oliiviöljyä
Suolaa

4 annosta: 

Aloita öljystä.
Sekoita voimakkaasti pienessä kulhossa sitruunamehu, pieneksi paloiteltu valkosipuli, persilja, oliiviöljy ja suola.
Anna levätä pienen hetken kylmässä.

Sekoita lautasella korppujauho, sitruunankuori, parmesaani, persilja, suola ja pippuri.

Kasta kananrintafileet oliiviöljyssä ja käännä sitten korppujauhoseoksessa.

Öljyä pikkaisen grillin ritilä.

Grillaa pihvit muutama minuutti per puoli kunnes kana on täysin kypsä sisältä. 
Varo kuitenkin ettei kana kuivu ja muutu kengänpohjaksi.

Tarjoile kana heti lämpöisenä kastamalla sen sitruunaöljyllä.

Sitruunaöljy toimii mainiosti salaattikastikkeena myös joten valmista iso salaatti kauden kasviksilla kuten broccoliiit, parsat, kesäkurpitsaa, jne. 
Voit myös valmistaa ison lehtisalaatin jossa versoja tai silmusalaattia! 

Aseta päälle kanat ja nauti heti! :)