MANTELISET KANANPALASET




Rapeat ja manteliset kanansisäfileet sopivat loistavasti salaatteihin, pääruoaksi tai muuten vaan naposteltavaksi vaikka juhlissa. Tämä idea synty kun kaappeja vähän putsasin ja löysin ison pussin mantelilastuja joka olisi pian mennyt vanhaksi. En tykkää heittää ruokaa roskiin ja ei tehnyt mieli leipoa mitään niin mikä parempi kun käyttää lastuja panerointiin! :) Valmistukseen menee kokonaisuudessa enintään 15 minuuttia joten annos sopii mainiosti kiireisille! :) 


800g kananrintafileitä
1 dl korppujauhoja
1 dl mantelilastuja hieman murskattuna
1 rkl mantelijauhoja
Tuoretta persiljaa hienonnettuna
Suolaa
Pippuria suoraan myllystä
-
1 kananmuna
Öljyä paistamiseen

4 annosta: 

Sekoita lautasessa korppujauho, mantelilastut, mantelijauho, persilja, suola ja pippuri keskenään.

Leikkaa sisäfileet noin sormen kokoiseksi.

Vatkaa toisessa lautasessa kananmuna ja upota siihen kanansisäfileet.

Käännä sisäfileet sitten korppoujauhoseokseen huolellisesti.

Paista pannulla reilulla öljyllä muutama minuutti per puoli kunnes fileet ovat kyspiä ja rapeita.

Tarjoile heti lämpöisenä! :)