Tässä yksinkertaisessa pasta annoksessa yhdistyy rapea savuinen pekoni ja väkevä terveellinen lehtikaali :P
Makua ja potkua antavat vielä chili ja valkosipuli.
Annos valmistuu noin 15 minuutissa eikä vaadi mitään esivalmisteluita, muuta kuin kaalin palottaminen. :)
400g täysjyvä fusilli pastaa
10 lehtikaalin lehteä
200g pekoniaviipaleita
2 valkosipulikynsiä
1/2 tl rouhittua chiliä
1 rkl oliiviöljyä
Suolaa
Mustapippuria
4 annosta:
Laita ihan ensimmäisenä pastavesi kiehumaan. Kun vesi kuplii, lisää suola ja keitä pasta ohjeiden mukaan.
Sillä aikaa kun vesi lämpenee, leikkaa lehtikaalin lehdet ja pekoni suikaleeksi.
Laita pannulle oliiviöljy, valkosipulikynnet ja pekonit paistumaan.
Paista pekonit lähinnä rapeaksi ja lisää sitten lehtikaali.
Lisää pikkasen suolaa, pippuri ja chili.
Paista kaikki muutaman minuutin ajan kannen alla kunnes lehtikaali vähän pehmenee ja pekonit ovat rapeita.
Ota valkosipulikynsi pois.
Tämän ajan jälkeen pasta pitäisi olla jo valmis, joten valuta ja kaada kaikki suoraan pannulle jossa pekonit.
Kommentit
Lähetä kommentti