TORTILLAS ALLA PARMIGIANA


Ja nyt sekoitetaan Mexicoa ja Sisiliaa!
Mahtavat tortillat alla parmigiana tuovat esille Sisilialaisen perinneruoan parmigianan, eli munakoisovuoan, mutta pienellä potkulla, sillä kastikkeeseen on lisätty reilusti chilirouhetta.
Vuokaa tarjoillaan tortillojen sisällä ripottelemalla paljon tuoretta basilikaa.
Annos on siis täysin vege ja jos olet vegaani käytä ihmeessä vegaania juustoa! Lopputulos on loistava!
Ainakin maistuu hyvälle mut mitäpäs sinä ajattelet näistä? :)



Tähän reseptiin käytin La Familia tortilloja. Pieni perheyritys joka pitää pajaa Espoon Juvanmalmilla. Ei lisä-aineita ja muita myrkkyjä mutta vain aidot pienet pehmoset tortillat joka valmistetaan perinnen mukaan ihan käsin ja Mexicosta tuotu koneen kanssa.
Löytyy pakkasesta lähinnä jokaisessa Citymarketissa.
Lisäksi ovat täysin gluteenittomia, laktoosittomia ja sopivat vegaaneille. 
Suosittelen tuotetta kovasti <3
Lisätiedot löydät täältä : http://tortillaslafamilia.fi/
Ps. Käytä jokaiseen annokseen 2 tortillaa päällekäin.



24 tortillaa
1 iso munakoiso
1 sipuli
2 valkosipulikynsiä
400g tomaatimurskaa (Mutti)
200g tuoretta mozzarella revittynä
4 rkl parmesaania pieniä lastuina
Oliiviöljyä
2tl chilrouhetta
1 tl cayennepippuria
Tuoretta basilikaa
Suolaa
Pippuria

4 annosta eli 3 tortillas x hlö: 

Palottele kuutioksi munakoiso, ripottele päälle suolaa ja pistä lautaselle painon alle noin 30 min, niin väkevä neste valuu pois.

Paista pannulla munakoisot sipulin ja valkosipulin kanssa reilulla määrällä oliiviöljyllä.

Lisää tomaattimurska ja kaikki mausteet.

Anna porista noin 10 min kunnes kastike on vähän kasaantunu.

Lisää reilusti tuoretta basilikaa ja sekoita.

Revi kastikkeen päälle mozzarellaa.

Anna juuston sulaa salsassa rauhassa kannen alla jonka jälkeen anna kastikkeen kuivua miedolla lämmöllä ja sekottaen kunnes on paksu ja jämäkkä.

Käytä tortillat nopeasti pannulla.
Noin 20 sec x puoli riittää.
Älä pidä niitä liikaa aikaa koska kovettuvat ja katkeavat sitten.

Taytä tortillat yhdellä kauhallisella munakoisosalsalla.
Ripottele päälle chilirouhetta, parmesaanilastut ja tuoretta basilikaa.

Tarjoile lämpöisenä :)