FETA-TOMAATTIKEITTO



Joskus jossain maistoin tomaattikeittoa ja ihastuin siihen heti. Oli mausteinen ja yrttinen. Juuri siitä mistä tykkään. Yritin maistella ja tulkita kaikki maut niin olisin voinut kotonakin joskus tehdä. Moneesti käytetään vuohenjuustoa tomaattikeiton kanssa mutta ajattelin että suolainen ja raikas Fetajuuston maku sopisi vielä paremmin. Niinpä yritin kokata omaa keittoa ja onnistukin hyvin. Reseptiäni en ole muuttanut ja maistuu aina yhtä hyvältä. Nopea ja helppo valmistaa!


1kg tomaattimurskaa
1 sipuli
1 punainen paprika
1 valkosipulikynsi
1tl oreganoa
Tuoretta basilikaa
Suolaa
Pippuria
-
200g fetajuustoa

4 annosta: 

Pilko sipuli ja paprika ja paista ne kattilassa.
Lisää valkosipulikynsi.
Lisää tomaattimurska ja 2dl vettä.
 Lisää oregano, reilusti basilikan lehtiä, suolaa ja pippuria.
Anna kiehua noin 20min keskilämmöllä.
Ota valkosipuli pois. Murenna fetajuusto ja lisää osa keittoon.
ekoita kunnolla ja jatka keittämistä vielä 10min.

Asettele lautaselle ja ripottele loput fetajuustot pinnalle.
Koristele basilikan lehdellä.
Tarjoile rapeaksi paahdetulla ciabattaleivän kanssa :)