TACOS TULISELLA JAUHELIHAKASTIKKEELLA



Oikea herkkuruoka kaikille jotka rakastavat tulista ruokaa! Hyvä ja helppo ratkaisu erikoiseen iltaruokaan tai pieniin juhliin! Nam!

500g naudanjauhelihaa
1 sipuli
500g paseeraattu tomaatti
50g mustia papuja (kuivia)
2 valkosipulikynsiä
1 tuore chili
1/2tl juustokuminaa
1tl jauhettua paprikaa
Persiljaa
Suolaa
Mustapippuria
-
6 Tacos
-
Salaattia
Creme Fraiche
Jalapeños
Sulatettu cheddaria

6 tacos:

Suosittelen varlmistaa kastikkeen edellisenä iltana, niin että mausteet imeytyy kunnolla ja rakenne muuttuu paksummaksi.

Pilko sipuli, valkosipuli ja chili ja paista kattilassa oliiviöljyllä.

Lisää pehmeät pavut (liotettu 8h kylmässä vedessä) ja jauheliha. Ruskista hetken.

Lisää paseeraattu tomaatti, mausteet, persilja, suola ja pippuri.

Anna kiehua noin 30min miedolla lämmöllä kuunes kastike muuttuu paksuksi.

Lämmitä tacos leipiä uunissa pari minuuttia.

Täytä lihakastikkeella, salaatilla, jalapeñoilla, creme fraichella ja juustolla. Punasipulikin sopii mainiosti!

Nam!