NAKKIKRANSSI



Hauska nakkikranssi ei ole muuta kun juustoisia nakkipiiloja salaattipedin päällä! Hyvä välintä cocktail palaksi, juhliin, jouluun tai uudenvuoden iltaan! Esittely on vaivattomasti näyttävä ja ideana hyvinkin pirteä! Ei tarvitse kuin 15 min aikaa ja juhlat on pystyssä! :)

Salaatti Mix Rucolalla
-
500g lehtitaikinaa
15 kuorellisia nakkia
Tomaattipyree
Cheddarjuustoa tai scamorzaa
-
1 kananmuna
-
Erillaisia siemeniä (pellava, unikko, sesam)
-

10 palaa: 


Sulata lehtitaikina ohjeiden mukaan. Leikkaa jokaisesta levystä 3 palaa niin että muodostuu 3 kuutiota.

Laita keskelle puoli tl tomattipyreetä ja juustopala jokaiseen taikinaan.
Aseta nakki keskelle ja kääri lehtitaikina ympärille.
Sulje sormilla kunnolla ja tiivistä kunnolla.
Vatkaa kananmuna ja kasta jokainen nakkihodari kunnolla.



Ripottele siemenillä ja paista uunissa 200 astetta noin 15-20min, kunnes taikina on kaunis ruskea ja nakit kypsiä.



Muodosta pöydälle salaatilla kranssi ja aseta kauniisti hodarit.



Nam!