RAIKAS JOGURTTI-KESÄKURPITSAPASTA



Joskus kun ei tee mieli mitään raskasta ruokaa, haluaa masun täyteen mutta ei ole aikaa, niin tämä pasta annos on juuri se oikea! 
Tässä yhdistyy kesäkurpitsan raikas ja lempeä maku jogurttin happamuudeen! 
Sopii täydellisesti laihduttajallekin! 
Valmistuu vaivattomasti 10 minuutissa ja makua on muille jakaa! 

400g lyhyttä täysjyväpastaa
2 isoa kesäkurpitsaa
2dl maustamatonta jogurttia
1/2 sitruuna
Tuoretta basilikaa
Tuoretta minttua
Suolaa
Mustapippuria suoraan myllystä

4 annosta: 

Viipaloi hyvin ohueksi kesäkurpitsa ja paista panulla 1tl oliiviöljyllä ja 1 kauhallisella vettä.

Lisää suola, pippuri ja tuoreet yrtit. Sekoita ja anna paistua noin 10min.

Kiehauta suolavesi ja kypsennä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan.

Valuta pasta ja kaada se pannuun kesäkurpitsojen sekaan.

Sekoita kunnolla ja siirrä koko pannun sisältä kulhoon.

Lisää jogurtti ja sitruunamehu. Sekoita kunnolla.

Tarjoile lautaselle ja ripottele päälle vielä reilusti mustapippuria ja lisää yrttejä.

Nauti heti!