HALLOWEEN QUESADILLAS



Taas helppoa Halloween ruokaa! Nyt Quesadillakset ottavat kurpitsan muotoa!! Tulinen jauhelihakastike ja juusto tekevät näistä lätyistä rapeita mutta meheviä. Lisäksi näitä voi dippaa Creme Fraicheen :D Nam! 



8 kpl isoa tortillaa
-
400 g naudanjauhelihaa
400 g luomu tomaattimurskaa
1 sipuli
1 dl maissia
1 paprika
1 tl cayennepippuria
1/2 tl suolatonta currya
1 tl juustokuminaa
Ripaus kanelia
Tuoretta korianteria
Suolaa
-
Chipotle kastiketta (Pirkka)
-
Kunnon Guacamolea
Jalopenoja reilusti
Kunnon Cheddar-raastetta
Tuoretta korianteria
-
Creme Fraiche

4 annosta:

Pilko pieneksi paloiksi sipuli ja kuullota 1 rkl öljyllä pannulla.
Pilko pieneksi paprika ja lisää pannulle maissin kanssa.
Lämmitä hetken ja lisää jauheliha.
Ruskista kunnolla j alisää sitten tomaattimurska.
Lisää kaikki mausteet ja anna muhia kannen alla noin 10 min kunnes kastike on hyvin paksuuntunut.

Leikkaa 4 tortillaa kurpitsan muotoiseksi pienellä terävällä veitsellä.





Levitä jauhelihasalsaa ehjiin tortillapohjiin. Lisää pikkasen chipotlekastiketta.
Ripottele päälle kunnolla juustoa, jalopenoa, guacamolea ja korianteria.

Peitä nyt tortillapohjat kurpitsan muotoisilla päällyslätyillä.




Laita uuniin 200 astetta keskitasolle noin 5-10 min kunnes juusto on hyvin sulanut ja tortillat rapeaat!

Tarjoile heti syötäväksi!

Dippaile palaset Creme Fraicheen!