SORMIRUOKAA HALLOWEENIKSI




Nyt on sormiruokaa ihan kirjammellisesti!!! Ihania ja karmivia minihodareita jossa juustonakkeja ja aivan pelottavan tulista kastiketta!!! :P Idea napattu netistä Halloween ruokakuvista niin sovelsin siihen oman reseptin. Hauskoja ja menevät kaupaksi. Sopivat lapsillekin kun jättää tulisen kastikkeen pois! :) 

12 kpl pientä juustonakkia (Snelmannin Kunnon Nakki)
12 kpl minihodari-leipiä (Vaasan)
1 tlk chili-kurkkusalaattia (jos ei löydy lisää Sriracha kastiketta kurkkusalaatin kanssa) 
Paahdettua sipulirouhetta
Ketsuppia
Poppamiehen Ahjo kastiketta 
Vahvaa sinaappia

6 annosta: 




Keitä nakit kattilassa runsaassa vedessä. Varoa etteivät halkeaa. 
Laita minihodarileivät uuniin 200 asteessa ja lämmitä enintään 5 minuuttia.

Leikkaa nakkien päästä pienen viipaleen pois yläpuolesta, niin että nakki alkaa muistuttaa sormea. Tee myös pieniä viiltoja keskelle nakkia niinkuin sormessakin on. 



Avaa varovasti kuumat hodarileivät ja laita 1 rkl kurkkusalaattia jokaiseen ja vähän sinaappia.

Aseta nakki leivän päälle "kynsipuoli" ylöspäin ja vähän edestä törröttäen.

Laita "sormipäähän" ja vähän sivuille ketsuppia ja muutama pieni tippa Ahjo kastiketta.

Ripottele paahdettua sipulirouhetta päälle ja tarjoile lämpimänä tarjottimella! :)