MIFU ALL'ARRABBIATA TUOREPASTALLA


Kotonatehty pasta on herkkua. Mulle jäi eräästä taikinasta aikamoinen pallero ylimäärästä niin paatin veivaa siitä tagliatelleja. Valitsin pastalle tulinen tomaattikastike all' arrabbiata (eli vihainen, tosiaan kun chiliä) jossa Mifua :P
Tuorepasta vaatii aina aikaa ja vaivaa mutta lopputulos palkitsee aina! Kuitenkin tässä reseptissä kastike on se pääasia, joten voitte käyttää ihan tavallista kuivaa pasta :)

400g tuorepastaa tai kuivapastaa
500g paseraattutomaattia
1 sipuli
1 valkosipulikynsi
1 prk Välimeri Mifu
1 tl chiliä rouhittuna
Tuoretta basilikaa
Suolaa
-
Oliiviöljy

4 annosta:

Kiehauta vesi isossa kattilassa ja lisää suola. Anna taas kiehua hetken ja lisää pasta. Kypsennä ohjeiden mukaan.
Tuorepasta vaatii noin 3 min. Jos kuivatat yön yli niin aika nousee, joten tarkkana.

Pilko sipuli ja paista pannulla 1 rkl oliiviöljyllä.
Lisää Mifu ja paista hetken.
Lisää paseraattu tomaatti ja valkosipuli kynsi.
Lisää suola ja chili.
Anna paistua noin 5 min.
Ota valkosipulikynsi pois.
Lisää tuore basilika ja sekoita kunnolla.
Lisää hius oliiviöljyä ja sekoita taas.

Sillä aikaa pastan pitäisi jo olla valmis niin valuta vesi pois ja heitä se suoraan pannulle.

Sekoita kunnolla ja tarjoile heti parmesaaniraasteen kanssa!

Nam!