RICOTTA-KANARULLIA



Italiassa ricottaa käytetään todella paljon ruoanlaittoon. Se sopii pastaan kuten lihaan, erityisesti kanan kanssa.
Kun sekoittaa kananjauhelihaa ja ricottaa syntyy täyteläinen pihvi jossa pehmeys ja maku kohdillaan.
Kokeile näitä kinkulla käärittyjä palleroita ja ihastu! :P Nopea ja helppo valmistaa! :) 

400g kananjauhelihaa
200g ricottajuustoa
Tuoretta persiljaa hienonnettuna
1 rkl parmesaania raastettuna
1 rkl korppujauhoja
1 kananmuna
100g kinkkusiivuja
Ripaus muskottipähkinää
Suolaa
Pippuria
2 lehtiä salviaa tai 1 tl kuivattuna
Oliiviöljyä
Nokare voita

4 annosta:

Sekoita kulhossa kananjauheliha, ricottajuusto, kananmuna, korppujauho, parmesaani, muskottipähkinä, pilkottu persilja, suola ja pippuri.
Muotoile pitkulaisia lihapullia ja kääri ne tiivisti kunkkusiivuihin. Sulje lihapullat hammastikulla tarvittaessa.
Paista pannulla muutama minuutti oliiviöljyllä ja voilla lisäämällä salvia lehdet. Kääntele lihapullia silloin tällöin. Jätä hyvin mehukkaaksi.
Voit myös paistaa kääryleet uunissa. 180 astetta noin 40 minuuttia. :)