HOT-DOG MONTANARO eli VUORISTO HODARI





Sain kotimaastani inspiratioo tähän hodariin. Aluksi oli mielessä Alppi-tyylinen/makuinen hodari mutta tietyt aineet on vaikeaa löytää Suomesta. Niin päätin sit tehdö hieman erilaisen version jossa Italian vuoriston maut tulevat hvyin esille. Tähän on siis käytetty kanamakkaroita, parmesaani majoneesia, pekonia, pähkinöitä ja uunisipulia. :P 

4 kpl mini hot dog leipiä 
4 kpl kanajuustonakkeja
4 kpl pekonisiivuja
1 dl majoneesia
3 rkl raastettua parmesaania
1/2 tl kuivattua tinjamia
1/2 tl kuivattua rosmariinia
1 sipuli
Pistaasirouhetta
Hius balsamico-etikkää (paksua)

4 hodaria:


Laita sipuli uuniin kuorineen ja anna kunnolla rapistua ja paistua. Ota kuori pois ja viipaloin lämmin sipuli.

Kääri makkarat pekoniin ja paista uunissa tai grillissä.
Sekoita majoneesi kevyeesti parmesaaniin ja yrtteihin.
Lämmitä sämpylät uunissa noin 5 minuuttia.
Avaa varovasti sämpylät ja laita jokaiseen reilu määrä parmesaanimajoneesia.
Laita majoneesin päälle sipulia ja sitten makkara.
Laita vielä vähän parmesaanimajoneesia ja sipulia makkaran päälle.
Ripottele päälle pistaasirouhetta.
Koristele vielä balsamico etikalla. 



(kuvassa näkyy puolukkasurvostakin jota käytin eri hodariin).