UNIKONSIEMENILLÄ PANEROTU KANA




Taas uusi panerointi idea pitkän hiljaisuuden jälkeen! :)

Ikäviä ja mukavia asioita on sattunut tässä tauolla ja hetken on tässä mennyt ennenkuin taas olen jaksanut kokkailla ja löytää inspiraatioa ruoanlaittoon.

Helpolla ja nopealla reseptillä siis aloitetaan taas.

Hauskat mustat pilkulliset kanafileet ovat herkullisia, rapeita ja kiireisen erikoinen pelastus, sillä ovat lautasella jo 10 minuutissa.
Panerointiin on käytetty unikonsiemeniä, parmesaania ja chiliä.
Antavat kivan vivahteen lautaselle ulkonäön takia ja popsivaa makua. :)

800g kanan sisäfilettä
1 kananmuna
2 rkl raastettua parmesaania
1 dl unikonsiemeniä
1 dl korppujauhoja
1 tl chilirouhetta
Tuoretta persiljaa hienonnettuna
Öljyä paistamiseen
Suolaa
Mustapippuria


4 annosta: 

Leikkaa sisäfileet ohueksi pieneksi palaiseksi (noin sormen kokoisia).

Riko kananmuna kulhoon tai lautaseen ja riko rakenne haarukalla.

Sekoita lautasella korppujauho, unikonsiemenet, parmesaani, persilja chilirouhe, suola ja pippuri.

Kasta kananmunaan kanan palaset kunnolla ja pyöritä sitten korppujauho seokessa.

Kaada pannulle reilusti öljyä ja kun on suhteellisen lämmin lisää kananpalaset.

Paista kana kunnes on kypsä sisältä ja kuori värikäs ja rapea.

Nauti vaikka grillikasvisten kanssa! :)






Kommentit